НАЧАЛО    ФЕН КЛУБ    ЧЛЕНСТВО    MEMBERSHIP    БИЛЕТИ    MANCHESTER UNITED    КОНТАКТИ

Manchester United Supporters Club Bulgaria

ФЕН КЛУБ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД ВЕЛИКО ТЪРНОВО е основан през 2009 година от верни привърженици на английският футбол, обединени от любовта към играта и любимия отбор. Още от първата ни среща нашата голяма цел бе да направим една дългоочаквана мечта - реалност, а именно ОФИЦИАЛЕН ФЕН КЛУБ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД в БЪЛГАРИЯ.

За целта след провеждане на Учредително събрание и подаване на документи за регистрация, на 25.11.2009 с Решение №187 по Ф.Д.61/2009 на Окръжен съд Велико Търново, фен клубът бе регистриран по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, но за да бъдем признати от Манчестър Юнайтед, ние трябваше да изпълним още няколко условия, като: необходима бройка членска маса и др.

В средата на месец юли 2010 година получихме дългоочакваното признание от Англия и станахме част от голямото семейство на Юнайтед.


Да бъдем ОФИЦИАЛЕН ФЕН КЛУБ НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД В БЪЛГАРИЯ още повече ни амбицира и нашите отговорности станаха по-големи. С дейностите си се стараем да бъдем пример за обществото и най-вече за нашите деца, като се стремим да привличаме и други организации и хора, съпричастни с нашите идеи.

Макар и със спортна насоченост, инициативите на фен клуба са много и разнообразни. До този момент, съвместно с БМЧК, БФС, SOS Детски селища, община Велико Търново и други наши приятели и симпатизанти, сме организирали редица мероприятия, като:

     Ежегоден футболен турнир за деца в неравностойно положение
     Акции по кръводаряване „Дари кръв, спаси живот“
     Дарения на дрехи и консумативи на детски домове
     Спортни мероприятия в детските домове

На 25.02.2011 фен клубът получи Старопрестолна Грамота за своята благотворителна дейност.

На 18.11.2011 с откриването на СПОРТНА ПЛОЩАДКА № 1, намираща се в двора на най-голямата детска градина в южна България - "Калина Малина" в гр. Пазарджик, стартира и програмата на фен клуба "ЗА ЩАСТЛИВИ ДЕТСКИ ИГРИ”.

Целта на фен клуба е да бъдат изградени спортни площадки във всеки по-голям град в страната.

Като организатори на един от най-големите футболни турнири за деца в област Велико Търново, ние се уверихме, че състезателният дух на нашите деца не е изгубен, единствено трябва да им се осигурят необходимите условия, за да могат и да искат да спортуват. Всеки един от нас се радва, виждайки искрицата в очите на децата, породена от страстта им към спорта и съревнованието, но също така и съжалява, че тези спортни празници не са ежедневие, а по- скоро изключение.


Управителен съвет: Емил Йорданов, Димитър Чобанов, Любомир Георгиев, Веселин Нинчев, Светослав Гинчев

Булстат: 175812461

Регистрация: Решение №187 от 25.11.2009 по Ф.Д.61/2009 на Окръжен съд гр. Велико Търново


МОЛБА ЗА ЧЛЕНСТВО  ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ПОКУПКА НА БИЛЕТИ  УСТАВ  |  ВЪТРЕШЕН ПРАВИЛНИКНАЧАЛО    ФЕН КЛУБ    ЧЛЕНСТВО    MEMBERSHIP    БИЛЕТИ    MANCHESTER UNITED    КОНТАКТИ

© UNITED.BG тел. 0898 70 23 77 e-mail: manutd.vt@gmail.com